АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ прибув із візитом до США

Вівторок, 04 листопада 2014, 10:32
У неділю, 2 листопада, Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав прибув із візитом до Сполучених Штатів Америки.
Зображення 1 / 7 Використовуйте клавіші для перегляду

Блаженніший Святослав прибув до США на хіротонію та інтронізацію новообраного правлячого архиєрея єпархії Святого Йосафата в Пармі, владики-номінанта Богдана (Данила), яка відбудеться сьогодні, 4 листопада, у катедральному храмі Святого священномученика Йосафата в м. Пармі, штат Огайо.

В аеропорту м. Клівленд Главу УГКЦ вітали з хлібом-сіллю владика Іван (Бура), Апостольський адміністратор єпархії Святого Йосафата в Пармі; владика-номінант Богдан (Данило); рідний брат Глави УГКЦ отець Всеволод Шевчук, який душпастирює в м. Акрон, штат Огайо;  отець Богдан Барицький, сотрудник катедрального храму в Пармі; архидиякон Джефрі Смолило, який служить при катедральному храмі в Пармі; а також декілька богопосвячених осіб та представники української громади Парми.

Департамент інформації УГКЦ

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next