АКТУАЛЬНО

На Введення Блаженніший Святослав відслужив Літургію у Патріаршому соборі

Середа, 04 грудня 2013, 15:18
З Блаженнішим Святославом співслужили Секретар Синоду Єпископів УГКЦ владика Богдан (Дзюрах) та священики з різних єпархій та екзархатів УГКЦ в Україні.
Зображення 1 / 17 Використовуйте клавіші для перегляду

У проповіді Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви ще раз закликав молитися за Україну та привітав священиків і семінаристів, які прибули до Києва, щоб бути зі своїми людьми на Майдані.

«Вітаю всіх наших священиків із різних міст і сіл, які прибули, аби бути разом зі своїм народом. Вітаю братів-семінаристів, зокрема з Львівської духовної семінарії, які на чолі з ректором і віце-ректором прийшли, щоб послужити людям на Майдані. Вітаю всіх вас, які, можливо, як Пречиста Діва Марія, покинули свої теплі домівки й прийшли сьогодні до столиці нашої України, щоб шукати дорогу до надії, до кращого майбутнього для нашої держави і для нашого народу».

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next