АКТУАЛЬНО

Подячною молитвою завершився Синод Єпископів УГКЦ

Середа, 13 вересня 2017, 07:46
У Львові-Брюховичах від 3 до 12 вересня 2017 року проходив черговий Синод Єпископів УГКЦ. Головна тема Синоду − «Літургійне і молитовне життя УГКЦ».
Зображення 1 / 11 Використовуйте клавіші для перегляду

12 вересня, в останній день синодальних засідань, владики затвердили Комунікат Синоду. Тоді до залу засідань було запрошено працівників секретаріату і тих, хто допомагав у його проведенні, щоб подякувати за сумлінне служіння.

На завершення робочих засідань книгу Євангелія урочисто перенесли із синодального залу до каплиці, де єпископи молитовно подякували Богові за проведення Синоду.

Див. матеріали Синод Єпископів УГКЦ 2017 року

Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, подякував о. Маркові Блязі, ТІ, за духовний провід Синоду, за те, що «був пророчим голосом, який відважно проповідував єпископам, звертаючи увагу на важливі складові їхнього покликання і служіння». Глава УГКЦ подарував о. Маркові ікону Фатімської Богородиці.

«Для мене це був великий досвід. Багатьох єпископів я особисто знаю, − сказав наостанок о. Марко, виголошуючи своє останнє проповідницьке слово. − Я знайшов віру в цій спільноті єпископів і також укріпив свою. Буду пам’ятати про вас у своїх молитвах. Завжди готовий вам послужити».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next