АКТУАЛЬНО

Подячною молитвою завершився Синод Єпископів УГКЦ 2018 року

Вівторок, 11 вересня 2018, 18:15
У Львові-Брюховичах від 2 до 11 вересня 2018 року проходив черговий Синод Єпископів УГКЦ. Головна тема Синоду − «Боже Слово і катехизація».
Зображення 1 / 11 Використовуйте клавіші для перегляду

11 вересня, в останній день синодальних засідань, владики затвердили Комунікат Синоду. Тоді до залу засідань було запрошено працівників секретаріату і тих, хто допомагав у його проведенні, щоб подякувати за сумлінне служіння.

На завершення робочих засідань книгу Євангелія урочисто перенесли із синодального залу до каплиці, де єпископи молитовно подякували Богові за проведення Синоду. Тоді кожен із владик поставив свій підпис під синодальними рішеннями.

Завтра, уже традиційно, після завершення Синоду Єпископів УГКЦ відбудеться сесія Постійного Синоду. Нагадуємо, що членами Постійного Синоду є Блаженніший Святослав та чотири єпископи: Євген (Попович), Борис (Ґудзяк), Богдан (Данило) і Теодор (Мартинюк). У роботі Синоду також бере участь владика Богдан (Дзюрах), Секретар Синоду Єпископів УГКЦ.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next