АКТУАЛЬНО

Тиждень митрополита Андрея Шептицького у Києві у фотографіях (додано ще 40 фото)

Вівторок, 03 листопада 2015, 12:28
Документальна виставка, міжнародні наукові заходи, відкриття пам’ятної дошки у центрі Києва, Архиєрейська Літургія та урочисте дійство в Опері — так столиця вшановувала одного із найвизначніших духовних лідерів України.
Зображення 1 / 82 Використовуйте клавіші для перегляду

У вівторок, 27 жовтня, о 12:00 в Будинку вчителя презентували фотодокументальну виставку «Андрей Шептицький: великий незнаний». На 18 стендах виставки були представлені унікальні документи і світлини, які розкривають життєвий шлях митрополита.

У середу, 28 жовтня, о 16:00 на Будинку вчителя урочисто відкрили меморіальну дошку митрополиту Андрею Шептицькому, після чого відбулася церемонія вручення відзнаки Блаженного священномученика Омеляна Ковча, який був послідовником ідей митрополита Андрея та віддзеркаленням ідеалу священнослужителя, що його плекав великий Митрополит.

У п’ятницю, 30 жовтня, в КНУ ім. Т. Шевченка відбулися:

- Міжнародна наукова конференція «Як будувати рідну хату» – погляд з ХХІ століття». Відомі науковці та громадські діячі з України, США й Німеччини обговорили духовну спадщину митрополита Андрея.

- Круглий стіл: «Ідеал нашого національного життя у ХХІ столітті» –  завдання співпраці Церкви, влади та громадянського суспільства у побудові гармонійної держави».

У неділю, 1 листопада, об 11:00 в Патріаршому соборі Воскресіння Христового Глава УГКЦ Блаженніший Святослав очолив Архиєрейську Літургію за прославу митрополита Андрея Шептицького. О 17:00 — завершальний захід на пошану Митрополита — урочиста академія, присвячена 150-річчю з дня народження Андрея Шептицького, яка відбулася в Національній опері України ім. Т. Г. Шевченка.

Фото: Роман Малко

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next