АКТУАЛЬНО

Третє щорічне вручення Відзнаки імені блаженного Омеляна Ковча у фотографіях

П'ятниця, 29 листопада 2013, 14:04
26 листопада в Римі відбулося третє щорічне вручення Відзнаки імені блаженного священномученика Омеляна Ковча.
Зображення 1 / 10 Використовуйте клавіші для перегляду

Серед лауреатів, які цього року отримали відзнаку, є засновник Спільноти святого Егідія історик Андреа Ріккарді. Спільнота святого Егідія – це рух, до якого приєдналося понад 60 тисяч людей на всіх континентах. З 1991 року друзі Спільноти святого Егідія розпочали харитативну діяльність в Україні.

У грамоті відзначення про Спільноту святого Егідія йдеться, що це спільнота, що «діє у понад 70 державах світу і активно допомагає бідним, нужденним без житла, хворим на СНІД та інші недуги, а також бере важливу участь у міжнародних миротворчих зусиллях».

Завжди у своїй діяльності Спільнота починає з допомоги конкретній людині, – бездомному чи одинокій літній людині, – і далі до допомоги країнам чи регіонам. Цим духом живуть і спільноти в Україні, зокрема в Києві, Львові та Івано-Франківську. Членами спільноти є сотні людей різного віку і професій, що після роботи присвячують частину свого часу для допомоги бідним.

Для Департаменту інформації УГКЦ Ірина Дробот

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next