АКТУАЛЬНО

У Бразилії Блаженніший Святослав звершив Чин інтронізації нового правлячого єпископа УГКЦ (+ аудіо)

Понеділок, 14 липня 2014, 14:03
У неділю, 13 липня 2014 р., Блаженніший Святослав, Предстоятель УГКЦ, в Прудентополі (Бразилія), звершив Чин інтронізації владики Мирона (Мазура) на Єпарха єпархії Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці. Подія відбулася в тепер уже катедральному соборі Непорочного Зачаття.
Зображення 1 / 19 Використовуйте клавіші для перегляду

Після інтронізації розпочалася Архиєрейська Божественна Літургія, яку з Главою УГКЦ співслужили: владика Володимир (Ковбич), Архиєпископ і Митрополит архиєпархії Святого Івана Христителя, владика Даниїл (Козлинський), Апостольський адміністратор єпархії Покрову Пресвятої Богородиці в Аргентині, римо-католицькі єпископи Бразилії та численне духовенство новоствореної єпархії.

У проповіді Блаженніший розповів, що нову структурну одиницю УГКЦ створено з огляду на нові виклики УГКЦ у Бразилії. Він закликав молитися за успішний розвиток єпархії Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці: «Моліться про те, щоб життя УГКЦ із творенням цієї нової єпархії активізувалося і мало добрі плоди в майбутньому».

15 липня подібна урочистість пройде в ще одному бразильському місті − Куритибі. Цього дня відбудеться інтронізація владики Володимира (Ковбича) на Архиєпископа і Митрополита архиєпархії Святого Івана Христителя.

Як ми повідомляли, Блаженніший Святослав прибув до Бразилії 10 липня. Головна мета візиту Глави УГКЦ − введення в новий уряд владик Володимира (Ковбича) і Мирона (Мазура).

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next