АКТУАЛЬНО

У храмі Святого Миколая Чудотворця на Аскольдовій могилі відбувся Чин похорону Богдана Ступки

Вівторок, 24 липня 2012, 19:13
Архиєрейська Божественна Літургія з Чином похорону розпочалася о 8.00.
Зображення 1 / 8 Використовуйте клавіші для перегляду

Її відслужив Владика Богдан (Дзюрах), Секретар Синоду Єпископів УГКЦ. Напередодні, у понеділок, 23 липня, о 17.00, у церкві Святого Миколая Чудотворця відбувся Парастас за спочилого раба Божого Богдана. Усю ніч біля покійного читали Псалтир.

Своє співчуття родині покійного висловив Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ. «Із глибоким сумом ми сприйняли звістку, що відійшов у вічність Ваш люблячий чоловік, батько та близька й рідна для сотень тисяч, а може, і мільйонів українців, людина – Богдан Ступка, син Сильвестра. Богдан Сильвестрович, рясно обдарований Всевишнім багатьма талантами, щедро ділився ними з ближніми і яскраво свідчив про велич духу людини як образу й подоби Божої», - йдеться у листі-співчутті.

В останню путь новопереставленого раба Божого Богдана проводжав о. митр. Ігор Онишкевич, парох храму Святого Миколая Чудотворця на Аскольдовій могилі.

Фото: gazeta.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next