АКТУАЛЬНО

У Київській архиєпархії відкрили ще один катехитичний клас

Понеділок, 14 липня 2014, 11:06
12 липня 2014 р., у празник Верховних апостолів Петра і Павла, Київська архиєпархія поповнилась катехитичним класом-каплицею парафії Святого Миколая с. Щітки Вінницької обл.
Зображення 1 / 4 Використовуйте клавіші для перегляду

Чин освячення звершив владика Йосиф (Мілян). Після цього розпочалася Архиєрейська Служба Божа, на якій були присутні парафіяни села, отці та гості Вінницького протопресвітерства і представники місцевої влади.

Архиєрейська Літургія була також подякою Богові за 10-річчя священичого служіння протоєрея Миколи Дуркальця, протопресвітера Вінницького протопресвітерства.

У проповіді владика Йосиф серед іншого наголосив, що одне з головних завдань людини - вміння шукати сліди Господа в повсякденному житті. Тому ця каплиця - видимий слід і доказ дії Господа в парафії.

Слова Ісуса Христа: «За кого мене мають люди?» владика Йосиф поставив наріжним каменем своєї гомілії, мудро пов’язавши з життям держави та кожної людини.

Парафія Святого Миколая продовжує будівництво церкви. Владика побажав парафіянам докласти всіх зусиль, щоб якнайшвидше завершити зведення храму Божого.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next