АКТУАЛЬНО

У Пармі вітали нового Єпарха та дякували донедавньому Апостольському адміністраторові єпархії

Понеділок, 10 листопада 2014, 11:49
9 листопада 2014 року з нагоди святкування катедрального та єпархіального свята в катедральному соборі Святого священномученика Йосафата в м. Пармі, штат Огайо (США), нововисвячений правлячий архиєрей єпархії Святого Йосафата в Пармі владика Богдан (Данило) очолив свою першу недільну Святу Літургію з часу інтронізації на єпархіальний престіл.
Зображення 1 / 4 Використовуйте клавіші для перегляду

З владикою Богданом співслужив донедавній Апостольський адміністратор єпархії владика Іван (Бура). У торжественній Літургії також взяло участь численне духовенство, богопосвячені особи та миряни.

Після Літургії в бенкетному залі єпархіального управління відбувся святковий обід з мистецькою програмою, під час якого представники духовентсва та мирян у родинній атмосфері привітали владику Богдана як їх новоінтронізованого єпарха та щиро подякували владиці Іванові за багатолітню та жертвенну працю на благо єпархії. Після цього обидва єпископи звернулися  до присутніх з подячним словом.

Як ми повідомляли раніше, 4 листопада 2014 року, у катедральному соборі Святого священномученика Йосафата в м. Пармі Глава УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук) очолив хіротонію та інтронізацію новообраного правлячого архиєрея єпархії Святого Йосафата в Пармі владики Богдана (Данила), співсвятителями під час хіротонії якого були владика Павло (Хомницький), Єпарх Стемфордський та владика Іван (Бура), донедавній Апостольський адміністратор Пармської єпархії.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next