АКТУАЛЬНО

У Патріаршому соборі в Києві молилися за сиріт

П'ятниця, 05 жовтня 2012, 15:17
30 вересня 2012 року у Патріаршому соборі Воскресіння Христового молилися за сиріт.
Зображення 1 / 7 Використовуйте клавіші для перегляду

Цією молитвою УГКЦ вже другий рік поспіль підтримує ініціативу Альянсу «Україна без сиріт» і долучається до відзначення Дня усиновлення, яке на державному рівні відзначають 30 жовтня – у день пам'яті святих мучениць Софії та її дочок Віри, Надії і Любові.

Під час Божественної Літургії Владика Богдан (Дзюрах) звернув увагу на проблему сиріт, яких, за офіційними даними, нараховується близько 30 тисяч. Ця цифра вражає і спонукає до дії.

«Водночас, − зауважив проповідник, − в Україні зареєстровано біля 30 тисяч християнських релігійних громад». Такий збіг, на думку єпископа, є невипадковим, його слід сприймати як «Божий знак і Боже запрошення, щоб спільноти Христових учнів взяли собі до серця долю сиріт і оточили їх своєю любов’ю та своїм піклуванням».

Детальніше про цю подію: www.ugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next