АКТУАЛЬНО

"365 днів з великим митрополитом Андреєм Шептицьким" — 28 лютого

П'ятниця, 28 лютого 2014, 15:42
«Напоминаю в Бозі і перестерігаю: пам’ятайте, що є вашим святим обов’язком науку Христову добре пізнати!» - Митрополит Андрей.

«Будьте християнами у повнім значенні того слова. Уважайте за святий обов’язок в неділі і свята бути на Службі Божій, сповідатися і причащатися при найменше в часі пасхальнім, писань, противних вірі, не читати. Вас же, що сумніваєтесь о правдах віри, напоминаю в Бозі і перестерігаю: пам’ятайте, що є вашим святим обов’язком науку Христову добре пізнати!»

«365 днів з Великим Митрополитом. Роздуми на щодень». Під такою назвою у Львові вийшла книга якраз у переддень Нового року. В ній містяться цитати із текстів, які писав митрополит Андрей Шептицький про важливі події у житті Церкви та України.

«Живе.ТБ» відтак ініціювало телепроект тривалістю 365 днів, у якому щодня протягом року з'являтимуться різні думки та висловлювання одного з наймудріших лідерів нашої держави.

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next