АКТУАЛЬНО

"365 днів з великим митрополитом Андреєм Шептицьким" — 1 березня

Субота, 01 березня 2014, 13:53
Митрополит Андрей просить в усіх життєвих ситуаціях передусім думати про вічне.

«Ми буваємо часто дивно недбайливими і байдужими для душі, зате вразливі ми на усе, що відноситься до тіла - се нас болить, о сім пам'ятаємо. Що є «твоє»? Подумаєш про хату, ґрунт, про одежу, може, про гроші, зложені у скрині? Усе то «твоє» перестане бути «твоїм», перейде в чужі руки. А твоя душа піде перед справедливого Суддю - не дай, Боже, з порожніми руками, без добрих діл.»

«365 днів з Великим Митрополитом. Роздуми на щодень». Під такою назвою у Львові вийшла книга якраз у переддень Нового року. В ній містяться цитати із текстів, які писав митрополит Андрей Шептицький про важливі події у житті Церкви та України.

«Живе.ТБ» відтак ініціювало телепроект тривалістю 365 днів, у якому щодня протягом року з'являтимуться різні думки та висловлювання одного з наймудріших лідерів нашої держави.

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next