АКТУАЛЬНО

"365 днів з великим митрополитом Андреєм Шептицьким" — 2 лютого

Неділя, 02 лютого 2014, 15:51
Про важливість молитви в житті людини.

«Великих речей у Церкві доконали лише ті, котрі були зв'язані з Христом життям молитви. Один з таких героїв християнства, один святий в короткім часі робив часом більше, як цілі покоління, як великі товпи людей.

Історія Церкви, цієї Обручниці Христової, котрою рядить Святий Дух, в кожній епосі показує тих велетнів, котрих ціле життя і ціла діяльність була позначена знаком надприродности. Вони стають починателями могутніх історичних течій, за котрими йшло християнство.»

«365 днів з Великим Митрополитом. Роздуми на щодень». Під такою назвою у Львові вийшла книга якраз у переддень Нового року. В ній містяться цитати із текстів, які писав митрополит Андрей Шептицький про важливі події у житті Церкви та України.

«Живе.ТБ» відтак ініціювало телепроект тривалістю у 365 днів, у якому щодня протягом року з'являтимуться різні думки та висловлювання одного з наймудріших лідерів нашої держави.

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next