АКТУАЛЬНО

"365 днів з великим митрополитом Андреєм Шептицьким" — 3 лютого

Понеділок, 03 лютого 2014, 10:52
Про найсвятіше місце у храмі.

«Буває часто, що християнин, увійшовши в церкву, не знає, де шукати того, хто в церкві є Паном. Забуває, що живе тут поміж нами сам Спаситель Ісус Христос, присутній на престолі. Святий жертовник — то місце найсвятіше. А то тому, що на ньому приноситься найсвятіша Жертва Служби Божої. Це місце таке святе, що християнинові й діткнутись його не вільно! А священики, що є посвячені для Божої Служби, зближаються до нього лише зі страхом, а завжди — з чистим сумлінням.»

«365 днів з Великим Митрополитом. Роздуми на щодень». Під такою назвою у Львові вийшла книга якраз у переддень Нового року. В ній містяться цитати із текстів, які писав митрополит Андрей Шептицький про важливі події у житті Церкви та України.

«Живе.ТБ» відтак ініціювало телепроект тривалістю у 365 днів, у якому щодня протягом року з'являтимуться різні думки та висловлювання одного з наймудріших лідерів нашої держави.

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next