АКТУАЛЬНО

"365 днів з великим митрополитом Андреєм Шептицьким" — 6 березня

Четвер, 06 березня 2014, 14:36
Стидаєтеся визнати свої гріхи в сповіді? Слухайте настанову Митрополита Шептицького.

«Чи ви цілком вже не дбаєте про вічне спасення? Чи ви не бачите й не розумієте, що не можете бути спасенні, коли для спасення нічого не робите? Стидаєтеся визнати свої гріхи в сповіді? А як же потрапите перенести стид, коли всі ваші діла будуть виявлені на Христовому суді, коли на Божому суді отворять всі книги совісті, в котрих записані всі ваші гадки, слова і діла?»

«365 днів з Великим Митрополитом. Роздуми на щодень». Під такою назвою у Львові вийшла книга якраз у переддень Нового року. В ній містяться цитати із текстів, які писав митрополит Андрей Шептицький про важливі події у житті Церкви та України.

«Живе.ТБ» відтак ініціювало телепроект тривалістю 365 днів, у якому щодня протягом року з'являтимуться різні думки та висловлювання одного з наймудріших лідерів нашої держави.

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next