АКТУАЛЬНО

Активна молодь творить живу парафію

Середа, 29 жовтня 2014, 13:31
«Знамення» – християнська молодіжна спільнота, яка діє при парафії Святого священномученика Йосафата в Тернополі. Вона згуртовує та об’єднує християнську молодь на засадах Христової віри і любові.

Вступивши до спільноти, молоді люди зобов’язуються щоденно молитися, читати Святе Письмо, відвідувати молитовні зустрічі та організаційні збори.

Христову науку вони сприймають по-дитячому щиро і відкрито, водночас поводяться по-дорослому відповідально та дисципліновано. За більше як десять років активної діяльності члени цього товариства завоювали повагу і любов не лише у своїх ровесників, а й у всіх вірян міста. Пізнавши радість від діяння Святого Духа, живучи у єдності з Христом і Пречистою Дівою Марією, молоді люди неустанно свідчать Божу присутність у нашому буденному щоденному житті.

Департамент інформації УГКЦ

 

Додаток:

Адреса:

м. Тернопіль,
Вул. Лчаківського, Храм свщмс Йосафата

https://www.facebook.com/hms.znamennya

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next