АКТУАЛЬНО

Благодійний фонд «Карітас» влаштував свято до дня Святого Миколая у приміщенні обласної філармонії

Субота, 23 грудня 2017, 11:55
Сто двадцятеро маленьких хмельничан 19 грудня отримали подарунки не тільки під подушку, а й зі сцени філармонії. Це діти, які виховуються в багатодітних, малозабезпечених та кризових сім’ях.

Це малеча, яка відвідує «Соціальний центр для дітей та молоді з особливими потребами». Гостями свята були волонтери та благодійники Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас». Саме для них дітлахи підготували святковий концерт. Допомагали малечі студенти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

Дитячі мрії від пластиліну до батута – поодинці й цілими компаніями дорослі втілювали в життя. Фактично, концерт у філармонії – це відкриття акції, яку «Карітас» у Хмельницькому проводить всьоме. Ідеться про «Листи до святого Миколая». Так діти пишуть листи із власними бажаннями, а помічники їх намагаються втілити в життя.

У помічників святого Миколая ще багато справ попереду. На його прихід очікують ще 546 дітей з інтернатних та реабілітаційних закладів, а також діти, що проживають в прифронтовій зоні АТО.

ugcc.km.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next