АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав закликає вірних провести 2 березня в пості та молитві

Вівторок, 01 березня 2022, 13:00
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав попросив вірних і людей доброї волі відгукнутися на заклик Святішого Отця до проведення завтра, 2 березня, Всесвітнього дня молитви і посту за мир в Україні.

«Закликаю всіх дочок нашої Церкви в Україні і на поселеннях підготуватися до цього дня і провести його в пості та молитві», – сказав Предстоятель.

Блаженніший Святослав попросив молитися не тільки за мир в Україні, а й за наших ворогів, за їх навернення, за навернення Росії, як просила нас Фатімська Богородиця.

«Засилаю вам Боже благословення, яке є передаванням сили благодаті Святого Духа, миру Христового для всіх вас», – поблагословив він.

Читайте також: Глава УГКЦ: «Ми переможемо силою любові до своєї Батьківщини»

Пригадуємо, що 23 лютого 2022 під час Загальної аудієнції Папа Франциск проголосив День посту за мир в Україні. Провести його Святіший Отець запропонував цієї середи, 2 березня.

Додамо, що цього дня «Живе телебачення» проведе молитовний телемарафон «Україна під покровом Богородиці».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next