АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав відвідав монастир Студійського уставу Святого Антонія Печерського на Київщині

Четвер, 14 квітня 2022, 11:48
Отець і Глава УГКЦ продовжує відвідувати парафії та монастирі УГКЦ на Київщині та в центральній частині України, щоб підтримати своїх вірних у ці складні часи. Нещодавно він відвідав монастир монахів Студійського уставу Святого Антонія Печерського в Обухові Київської області.

Під час візиту Блаженніший Святослав поспілкувався з монахами та вимушеними переселенцями, які знайшли прихисток у стінах монастиря. 

«Цей день значущий з огляду на те, що попри війну Блаженніший Святослав знайшов час, щоб відвідати монастир. Якщо під час війни є підтримка Глави Церкви, то це створює особливий настрій, дає натхнення і сили», – подякував від імені всіх монахів монастиря Блаженнішому Святославу за візит о. Ілля Мамчак.

Завершився візит спільною молитвою в монастирському храмі Пресвятої Богородиці. 1 квітня 2017 року Блаженніший Святослав освятив наріжний камінь будівництва цього храму, а на 7 квітня 2022 року, на свято Благовіщення, було заплановано його освячення. Однак через війну освячення довелося відкласти на невизначений термін.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next