АКТУАЛЬНО

Декада місійності 2021. День шостий

Середа, 16 червня 2021, 10:03
10 червня 2021 року, на свято Вознесіння Господнього, в Українській Греко-Католицькій Церкві розпочалася Декада місійності.

▶ Середа, 16 червня – День шостий. «Особиста відповідальність». Євангеліє від Івана 16, 15-23.

Сім’я, яка пережила кризу узалежнення – Віталій та Ірина Филипчуки, працівники «Карітасу» Самбірсько-Дрогобицької єпархії та РЦ «Назарет» у Дрогобичі (у співпраці з отцем Ігорем Козанкевичем та Комісією душпастирства тверезості УГКЦ).

Фокус цінностей – сім’я з Богом здатна перейти через кризи залежностей, як Ізраїль через Червоне море, виходячи з рабства Єгипту.

▄▀ 10 червня 2021 року, на свято Вознесіння Господнього, в Українській Греко-Католицькій Церкві розпочалася Декада місійності. Триватиме вона до 20 червня – свята Зіслання Святого Духа.

Цього року, з огляду на те, що 2021 рік є Роком родини, Декада місійності УГКЦ привертатиме увагу молільників до сімейних цінностей. Рада євангелізації при Главі УГКЦ запросила до проведення Декади активні сім’ї, серед яких і священничі, з України та з-за кордону.

Ознайомитися зі списком провідників і темами на щодень можна тут.

На загальноцерковному рівні Декаду місійності 2021 транслюватиме «Живе телебачення» щодня о 8:00.

zhyve.tv

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next