АКТУАЛЬНО

Для вихованців Прилуцької колонії провели «Козацький гарт»

Вівторок, 15 липня 2014, 11:49
Шостий рік поспіль у Прилуцькій виховній колонії відбувалося духовно-спортивне свято «Козацький гарт». Його організатором є Відділ Патріаршої курії УГКЦ із душпастирства в пенітенціарній системі України.

Майже вісімдесят вихованців спробували свої сили у фізичних вправах: перетягуванні канату, віджиманні, естафеті в зустрічних колонах. Та особливо цікавили як учасників, так і волонтерів все-таки козацькі забави.

«Думаю, що щоразу вдосконалюються якісь людські якості. Бо праця в команді та із суперниками - це місце, де вчаться взаємоповазі та шляхетній поведінці, які дуже важливі для молодих людей, щоби вони були виховані», − зазначив о. Костянтин Пантелей, керівник Відділу Патріаршої курії УГКЦ із душпастирства в пенітенціарній системі України, говорячи про важливість проведення таких заходів.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next