АКТУАЛЬНО

Духовенство закликало християн до єднання та миру

Понеділок, 27 січня 2014, 12:04
До вірян усіх конфесій мав звернутися також Глава Української єпархії Вірменської Апостольської Церкви, але на час Молебню він перебував із близькими Сергія Нігояна.

Спільна молитва об'єднала народи Вірменії й України.

До вірян усіх конфесій мав звернутися Глава Української єпархії Вірменської Апостольської Церкви. Та на час Молебню він перебував із близькими загиблого активіста Євромайдану Сергія Нігояна.

Тож із закликом до єднання і миру до християн звернувся Блаженніший Любомир (Гузар). Міжконфесійний Молебень провели Глава УГКЦ, Апостольській нунцій в Україні, єпископ дієцезії Римо-Католицької Церкви, а також духовенство православних і протестантських Церков.

"Я хочу побажати, щоб молитва про єдність, мир і спокій в Україні була в серці кожного християнина і кожного українського громадянина", – сказав Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

Молитва за єдність християн відбулася в греко-католицькому храмі Святого Василія Великого.

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next