АКТУАЛЬНО

«Часом ми маємо більше часу на гаджети, ніж на живу людину», – Глава УГКЦ до молоді

Четвер, 17 вересня 2020, 22:00
Кожному з нас потрібно зрозуміти, що в нашому житті має бути завжди на першому місці. Є таке правило: якщо Господь Бог буде на першому місці, все інше стане на своє місце. Про це сказав Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав під час онлайн-спілкування з молоддю на фестивалі «Вітер На-Дії».

«Якщо ви насамперед шукатимете стосунку з Богом і той стосунок буде наче мірилом, засадами спілкування з іншими людьми, тоді ви самі віднайдете баланс і гармонію у стосунках з іншими», – сказав Предстоятель.

Він відзначив, що дуже є важливо вести особисте молитовне життя. «Перед тим як іти до інших людей, зустріньтеся з Господом Богом. Зокрема, зробіть це на початку дня, а потім на його завершення», – переконує Блаженніший Святослав.

Часом, як зауважив Глава Церкви, ми маємо більше часу на гаджети, ніж на живу людину. Тому передусім знаходьте час на спілкування із живою людиною.

«Господа Бога, – відзначив Предстоятель, – ми завжди маємо поруч. Треба тільки відкрити Його присутність. Якщо у вас буде час для Бога, будьте певні, у вас буде час для іншої людини і добрий спосіб, як віднайти баланс для стосунку з усіма іншими предметами, речами, моментами у вашому житті, щоб усе було гармонійно і давало вам мир та душевний спокій».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next