АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ освятив храм при монастирі сестер Пресвятої родини в Києві

П'ятниця, 04 грудня 2015, 23:22
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав на свято Введення в храм Пречистої Діви Марії освятив храм Покрови Пресвятої Богородиці при монастирі сестер Згромадження Пресвятої родини в Києві.

«Храм, який ми сьогодні освятили, став для всіх нас місцем, де спочиває слава Божа, де Господь Бог відкритий чути наші прохання і молитви, де запрошує нас переступити і ввійти в радість Господа свого», – сказав Предстоятель з нагоди освячення. 

Блаженніший Святослав, звертаючись до сестер, зауважив, що дуже важливо спершу самим знати дорогу до храму і за собою вести до нього всіх інших. «Дуже часто ми себе питаємо, куди ми йдемо, куди йде Україна, чи ми рухаємося в правильному напрямку?.. Так багато людей є розгублених, які не знають дороги… Святий Августин каже: краще правильною дорогою рухатися маленькими кроками, ніж бігати з великою швидкістю манівцями, бо ті манівці абсолютно не наближають нас до мети», – вважає Предстоятель.

«Хочу побажати, аби всі ті, які знайомляться, бачать посвяту, духовне життя і працю сестер Пресвятої родини, одразу відчули: о, вони знають дорогу, вони знають, як правильно віднайти напрямок нашого життя, нашого розвитку, правильну дорогу до Бога і до Його обличчя», – побажав Глава УГКЦ.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next