АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ зустрівся з Послом Канади в Україні

П'ятниця, 24 січня 2020, 14:55
24 січня 2020 року в резиденції Глави Української Греко-Католицької Церкви у Києві відбулася зустріч Блаженнішого Святослава, Отця і Глави УГКЦ, із Надзвичайним і Повноважним послом Канади в Україні п. Ларисою Ґаладзою. Зустріч відбулася на прохання Посла, яка в листопаді 2019 року розпочала в Україні свою дипломатичну місію.

На початку зустрічі Блаженніший Святослав привітав п. Ґаладзу з початком її служіння в Україні та побажав плідної праці для добра українського і канадського народів. Також Глава УГКЦ подякував за присутність у Патріаршому соборі під час хіротонії владики Степана Суса.

Пані Посол подякувала Блаженнішому Святославу за його співчуття, яке він висловив у день авіакатастрофи українського літака в Ірані. «Важливо, що ваше співчуття було скеровано до всіх рідних і близьких загиблих без огляду на національність та релігійну приналежність», — зазначила Лариса Ґаладза.

Відтак сторони обговорили широке коло питань, особливо звертаючи увагу на роль Церкви у сучасних обставинах життя української держави.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next