АКТУАЛЬНО

Глави і представники Церков разом із керівництвом держави помолилися за Україну

Неділя, 25 травня 2014, 00:39
У суботу, 24 травня, відбулася загальнонаціональна Молитва за Україну. Глави і представники українських Церков молилися в Софійському соборі Національного заповідника «Софія Київська», повідомляє Інститут релігійної свободи.
Зображення 1 / 4 Використовуйте клавіші для перегляду

Молитви звершили: Предстоятель УПЦ КП Патріарх Філарет (Денисенко), Архиєпископ-емерит Української Греко-Католицької Церкви Любомир (Гузар), єпископ Римо-Католицької Церкви Станіслав Широкорадюк, старший єпископ Церкви християн віри євангельської України Михайло Паночко та іншій релігійні діячі України.

Ієрархи Церков молилися за Україну, за український народ, за захист, єдність та Боже благословення для нашої держави, за проведення чесних і демократичних виборів нового Президента України.

Читайте також: «Ми обираємо не особу Президента, а майбутнє нашої держави», – Блаженніший Святослав

У заході також взяли участь: в.о. Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, члени Уряду, народні депутати України, інші політичні та громадські діячі.

Після молитов хор виконав «Отче наш» та «Боже великий, єдиний». По закінченню заходу Олександр Турчинов та Арсеній Яценюк привіталися з главами та представниками Церков.

Нагадаємо, що провести загальнонаціональну Молитву за Україну запропонував в.о. Президента України під час зустрічі з членами Всеукраїнської ради Церков і релігійних організацій у четвер, 22 травня.

Прийнявши цю пропозицію, ієрархи Церков повідомили, що молитви за український народ та чесні Президентські вибори триватимуть протягом усього дня у храмах різних конфесій.

Інститут релігійної свободи

Фото: www.irs.in.ua та www.pravda.com.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next