АКТУАЛЬНО

Християни України закликають приєднатися до ініціативи підписати петиції щодо захисту сімейних цінностей та інституту сім’ї

Четвер, 15 березня 2018, 10:32
Християни України закликають якомога більше людей приєднатися до ініціативи підписати петиції щодо захисту сімейних цінностей та інституту сім’ї, а також щодо вживання заходів для припинення пропаганди стосунків гомосексуального характеру.

Зокрема на сайті Верховної Ради України є розпорядження (від 22 листопада 2015 року №1393-р) “Про затвердження плану дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року”, яке власне передбачає:

  1. Легалізацію шлюбів для одностатевих пар (ст. 105, п.6).
  2. Пропаганду стосунків гомосексуального характеру в школах та через ЗМІ (ст. 102, п.3), ст.102, п.4).
  3. Дозвіл трансгендерним людям усиновлювати дітей (ст.105, п.7).

Саме тому християни України написали петиції до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України та Президента України, таким чином вони відреагувавали на це розпорядження. Проте за два місяці жодна із петицій не зібрала навіть 10 тисяч голосів із 25 тисяч потрібних.

“Церква існує згідно із Законом Божим. А ми знаємо зі Закону Божого, що Господь “благословляє” (в переносному значенні цього слова. - Ред.) содомію. Це є гріх. Зараз на нас наступає гендерна ідеологія, яка порушує принципові глибинні засади, які Небесний Отець дав через свої заповіді, через закони природи. Тож якщо ми будемо неактивними і якщо ми не будемо займати відповідну позицію активної християнської протидії в рамках закону і права, то ми не маємо права навіть називатися християнами!” - наголосив митрофорний протоієрей УГКЦ Олекса Петрів у своєму відеозверненні до вірних. - Тому так важливо “не дрімати”, а бути активним, потрібно відстоювати Божу правду та стояти у проломі за традиційні сімейні цінності. Тож петиції, які ми просимо і рекомендуємо підписати, а також проведення інших заходів для відстоювання сімейних цінностей - це є в природі самого християнства. Кожен християнин мусить це робити, бо наша віра так “промовляє”!” - зазначив о. Олекса Петрів.

Варто зауважити, що християни вбачають головну загрозу в тому, що цей гріх хочуть узаконити та примусово нав’язати молодому поколінню. На їхню думку, необхідно підписати всі шість петицій, ініціатором яких є Тацюра Віктор Зіновійович, оскільки слід пам’ятати, що Кабінет Міністрів України, Верховна Рада України та Президент України мають різні повноваження. Проте варто бути дуже уважним, адже вже з’явилися петиції-двійники, які розпорошують голоси людей, що хочуть проголосувати.

Посилання на петиції:

https://petition.president.gov.ua/petition/42484

https://petition.president.gov.ua/petition/42862

https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/3070?aname=published

https://itd.rada.gov.ua/services/Petition/Index/3118?aname=published

https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/1462

https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/1485

Зазначимо, що ініціатори закликають кожного понеділка брати піст за біблійну сім'ю. Тож якщо ви ще не підписали петиції, то вони радять зробити це в день посту. А якщо є люди, які хочуть підписати ці петиції, але не вміють користуватись комп’ютером, то можна звернутися за допомогою (консультацією) до храму. Для цього потрібно мати телефон, ідентифікаційний код і електронну пошту (якщо пошти немає, то є інструкція, як її створити). Так у церкві зможуть допомогти підписати петиції цілій громаді.

Інструкцію можете переглянути за цими посиланнями:

https://docs.google.com/document/d/1hgBGpM0pRlclQ3ZmTz0Q43Specl4yiDgFr-Fy7drPf0/edit

https://docs.google.com/document/d/1z_fxiqPqkWDzvuMn-LPVLXv5GwxppDD_QW9ogC9AUqY/edit

Департамент інформації УГКЦ

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next