АКТУАЛЬНО

«Хтось дуже не хотів, щоб ми разом молилися», − о. Ігор Яців

П'ятниця, 12 грудня 2014, 15:35
Так прокоментував технічні негаразди на початку трансляції молитовних чувань за перемогу добра в Україні, які 10 грудня відбувалися в Патріаршому соборі у Києві, а синхронно в архикатедральному соборі Святого Юра у Львові, у катедральному соборі Успіння Пресвятої Діви Марії РКЦ в Одесі та каплиці Преображення Господнього УГКЦ у Маріуполі. Ці міста єднало між собою «Живе.ТБ» за допомогою прямих включень через мережу Інтернет.

«У сам день проведення чувань, за чотири години до їх початку, у соборі раптом, вперше за декілька років, зник Інтернет. Як засвідчили фахівці, які шукали причину відсутності доступу до всесвітньої мережі, це сталося не без свідомого людського втручання. Врешті, з Божою допомогою, ми знайшли інший шлях і тому включення з запланованих міст, як і сам ефір, відбулися», − розповів керівник Департаменту інформації УГКЦ.

Проте, хоча пряма трансляція молитовних чувань за участю папського легата кардинала Кристофа Шенборна, Архиєпископ Відня, який цього дня перебував в Києві з візитом з нагоди 25-річчя виходу УГКЦ з підпілля, розпочалася із запізненням, працівники «Живого.ТБ» записували все і тепер ви можете подивитись повну версію цієї молитви.

 

Департамент інформації УГКЦ


 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next