АКТУАЛЬНО

«Коли ви думаєте, що все пропало – не вірте!» – Глава УГКЦ у Великодньому привітанні

Субота, 15 квітня 2017, 17:50
Дорогі брати і сестри в Україні і на поселеннях, у цей світлий празник, торжество усіх торжеств, дозвольте усіх вас привітати зі святом Воскресіння ГНІХ. Це Пасхальне таїнство, що ми переживаємо, має дві частини. Одна з них сповнена смутком, адже Господній гріб, куди поклали тіло Христа, є символом кінця і безвиході. Та ось Христос воскресає, ламає брами смерті і переможцем виходить із гробу.

Такими словами привітав Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав вірян та усіх людей доброї волі зі святом Воскресіння ГНІХ.

 

Сьогодні, за словами Глави Церкви, воскреслий Христос нам каже, що немає безвихідних ситуацій. «Нашим виходом є Він – воскреслий Спаситель. Він є джерелом нашої віри, є нашою надією, Він є нашим миром. Тож, вітаючи вас, прагну вам благовістити: коли ви думаєте, що все пропало і закінчилося – не вірте! Бо кожен кінець є по суті початком. Пасха – поворотний момент усього людства. І цей день є нашою новою силою, нашим відродженням, нашою надією на краще завтра», – підкреслив Блаженніший Святослав.

Крім цього, Глава Церкви запросив усіх вірян впевнено іти за Христом у Його воскресіння: «Нехай воскреслий Христос подасть руку надії і помочі тим, які нині сумують, подасть надію тим, які її загубили, подасть силу тим, які почувають безсильними. Христос воскрес і смерть подолана і немає жодного смутку. Христос воскрес і воскресне Україна».

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next