АКТУАЛЬНО

Митрополит Львівський звершив благословення автомобілів швидкої медичної допомоги для військових

Субота, 21 травня 2022, 17:15
У п'ятницю, 20 травня, митрополит Львівський Ігор Возьняк звершив чин благословення дванадцяти нових автомобілів швидкої допомоги. Невдовзі їх відправлять для потреб наших військових.

Після благословення митрополит мав нагоду познайомитися та поспілкуватися з волонтерами, які щодня працюють на благо нашого війська. Уділивши архиєрейське благословення, владика залишив кожному автомобілю образок архистратига Михаїла, щоб охорона та підтримка архангела Божого війська була поруч із нашими воїнами.

В благословенні автомобілів швидкої допомоги взяли участь о. Юрій Чудяк, Синкел у справах духовенства та свяченничих родин Львівської Архиєпархії УГКЦ, д-р Михайло Перун, директор Фундації «Андрей», п. Сергій Демков, в.о. директора фонду «Revived Soldiers Ukraine».

Щиру подяку висловлюємо фонду «Revived Soldiers Ukraine» за надані автомобілі, які служитимуть для медичних потреб українському війську.

Пресслужба Львівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next