АКТУАЛЬНО

Митрополит Володимир Війтишин закликав у жовтні молитися на вервиці за мир в Україні

Вівторок, 01 жовтня 2019, 17:17
Жовтень у Католицькій Церкві відрізняється від інших місяців року тим, що в цей час священники і богопосвячені особи, а також і численні вірні з великою побожністю щоденно моляться вервицю, пригадуючи слова Богородиці у Фатімі, висловлені ще в 1917 році: «Моліться на вервиці щодня, щоб досягти миру та кінця війни».

З цієї нагоди архиєпископ і митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин у відеозверненні попрохав вірних Івано-Франківської архиєпархії присвятити цю молитву за мир та спокій в Україні.

«Об’єднаймо впродовж цього місяця наші молитви на вервиці за мир в Україні, щоб наші воїни повернулися додому. Пам’ятаймо, що вервиця – найбільша зброя християнина. З вервицею і молитвою християни завжди перемагали і ми також переможемо!» – ідеться у відеозверненні.

Західне бюро «Живого ТБ»
за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next