АКТУАЛЬНО

Під час «Веселих канікул з Богом» у м. Дубно молодим людям розповідали про екологічні гріхи

Вівторок, 26 липня 2016, 13:09
18–22 липня при храмі Вознесіння Господнього, що в м. Дубно, пройшли «Веселі канікули з Богом». Їх проводили вишколені аніматори салезіанської спільноти – юнаки та дівчата, які пройшли відповідні педагогічні курси за системою відомого італійського священика Дона. Аніматори прибули зі Словаччини та Львова.

Кожен ранок починався зі Святої Літургії та роздумів над Євангелієм. Після роздумів усі танцювали банси. Пізніше відбувалися презентаційні сценки на найвідоміші біблійні перекази, науки, різні творчі гуртки, велика гра, а на завершення дня – брейн-ринг для закріплення отриманих знань.

Серед тижня до табору завітав о. Володимир Лещишин. Священик розповідав дітям про відповідальне ставлення до творіння Божого і екологічні гріхи, про які йшлося у короткометражному фільмі.

Останнього дня діти зі сльозами на очах прощалися з аніматорами і просили, щоб ті не забували про них і щороку приїжджали на веселі канікули.

о. Роман Бобесюк
для Департаменту інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next