АКТУАЛЬНО

Папа Франциск привернув світову увагу до ситуації в Україні

Неділя, 18 квітня 2021, 15:13
Під час щонедільної молитви «Анджелус» Святіший Отець Франциск вкотре привернув світову увагу до ситуації в Україні.

Понтифік наголосив, що він «з глибоким занепокоєнням» стежить за подіями на Сході України та висловив свою близькість українському народу.

  

Значну увагу свого завершального слова Святіший Отець присвятив ситуації на Сході України: «З глибоким занепокоєнням я спостерігаю за подіями, що відбуваються в деяких регіонах Східної України, де за останні місяці зросла кількість випадків порушень режиму припинення вогню, а також з великою стурбованістю слідкую за посиленням військових дій. Я дуже сподіваюся, що вдасться уникнути зростання напруги, більше того, будуть зроблені конкретні кроки, здатні сприяти росту взаємної довіри та встановленню надзвичайно необхідних і таких бажаних примирення і миру».

Папа Франциск також наголосив на необхідності «подолання гуманітарної ситуації, в якій перебуває місцеве населення, і якому я висловлюю свою близькість і за яких прошу вас молитися».

Секретаріат Глави УГКЦ в Римі

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next