АКТУАЛЬНО

Парафія Блаженного Миколая Чарнецького та новомучеників УГКЦ у с. Підгірці

Вівторок, 02 грудня 2014, 13:58
У світлі завдань, які поставила перед нами програма розвитку Церкви до 2020 року «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом», кожна парафія покликана бути місійною: нести у світ Христову науку, відважно свідчити про Христа і боронити Церкву перед тими, які пробують нанести їй шкоду.

З таким завданням неважко справитися парафіям, які мають більше ніж 20-річний досвід діяльності, чисельні молитовні товариства, братства, спільноти тощо. Якщо ж парафія є новою, то сама її присутність, що є знаком Божої присутності у світі, проповідує Добру Новину.

Остаточно місійний дух виражається у самій новоствореній церковній громаді, яка, народившись, прагне перемінювати себе і світ Христовим Духом. Саме такою є парафія Блаженного священномученика Миколая Чарнецького і новомучеників УГКЦ у Підгірцях на Львівщині. Створена минулого року, для багатьох вона стала свідченням дії Святого Духа, який, торкаючись людських сердець, навертає їх до щирої віри і робить свідками правдивої Христової Церкви.

Робоча група з впровадження стратегії розвитку УГКЦ до 2020 року

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next