АКТУАЛЬНО

Перед іконою Зарваницької Богородиці молився Голова Єпископської конференції Італії

Середа, 22 листопада 2017, 12:05
Вже понад місяць копія чудотворної ікони Матері Божої Зарваницької подорожує теренами Італії. У суботу, 17 листопада, ікона завітала до регіону Умбрія, а саме у місто Перуджа. З благословення Архиєпископа та Кардинала Гвальтьєро Басетті, Президента Єпископської Конференції в Італії, ікона була прийнята в Катедральному Соборі св. Лоренцо.

Зустріли ікону кілька сотень українців зі своїми священиками, які молилися до Богородиці протягом цілого дня. Молільники привітали ікону з великим зворушенням, сподіваючись на допомогу, якої вони потребують перебуваючи далеко від України.

Окрім спільних молитов, Літургії та Молебню, вірні, серед яких чимало дорослих та дітей, мали змогу звернутися до Богородиці у своїх приватних проханнях. Координував заходом голова товариства «Свята Софія» о. Марко Семеген та священик, який служить для української громади у Перуджі о. Василь Гушуватий.

Перед іконою вечірню молитву провели вірні римо-католицької церкви на чолі з Архиєпископом Басетті та священиками архиєпархії, а український хор виконав пісні на італійській мові.

Прес-служба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next