АКТУАЛЬНО

«Перемога не за горами, але сьогодні нам потрібно мобілізуватися», – о. Іван Цихуляк з Житомирщини

Четвер, 10 березня 2022, 21:54
Разом до перемоги: у молитві – ті, хто вміє молитися, мужньо у бою – ті, хто вміє захищати, смачно в тилу – ті, хто вміє готувати, і наші лікарі, які вміють рятувати життя. Спільно до перемоги! Про це сказав у відеосюжеті «Живого телебачення» о. Іван Цихуляк з Житомирщини.

Відео зняли під час передачі чергового гуманітарного вантажу, який на Житомирщину доставили о. Любомир Яворський, патріарший економ, та о. Ростислав Височан, військовий капелан.

«Виє сирена – це означає, що ми живемо в унікальний час. Звук сирени виганяє людей з комфортного і затишного житла в підземелля. Вірю і маю надію на Бога, що так буде недовго. Ми вийдемо з бункерів, змінимо форму, відкладемо те, що сьогодні дає гідну відсіч ворогові, і повернемося до звичної праці», – зазначає о. Іван Цихуляк.

Він наголошує: «Ми знову візьмемо до рук філіжанку кави, келих вина, квіти й обіймемо дівчину чи дружину. Перемога не за горами, але сьогодні нам потрібно мобілізуватися. Важливо, щоб кожен думав, що на ньому "мільйонів стан стоїть". Разом до перемоги!».

«Сьогодні маю унікальну радісну нагоду побачити своїх співбратів. Це для мене величезна емоційна підтримка. Незабаром ми всі в молитві з’єднаємося і за нами буде перемога», – додає священник.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next