АКТУАЛЬНО

Представляємо рекламний ролик про Патріарший Собор УГКЦ

Четвер, 13 серпня 2015, 16:10
Секретаріат VI сесії Патріаршого Собору Української Греко-Католицької Церкви «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом» представляє рекламний ролик про Патріарший Собор, який розпочнеться 25 серпня в Івано-Франківську.

Ролик закликає мирян прийти на зустріч із Христом, який чекає на нас у кожній парафії. Творці відео звертають увагу на основні постулати живої парафії.

«Кожна парафія має стати місцем, де можна пізнати правди віри і втілити їх у щоденне життя. Кожен у своїй парафії повинен стати учасником її літургійного, таїнственного та молитовного життя. Парафіяни мають вчитися приділяти особливу увагу потребуючим, а також плекати духовну єдність усієї Церкви та християн. У співпраці з душпастирями парафіяни повинні служити своїми дарами для спільної користі. Також вони повинні свідчити про своє життя в Христі, запрошуючи інших до участі в ньому», – ідеться в ролику.

Нагадуємо, що 25 - 27 серпня 2015 року в Івано-Франківську проходитиме VI сесія Патріаршого Собору Української Греко-Католицької Церкви.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next