АКТУАЛЬНО

Про святиню, що у Крилосі створили мультиплікаційний фільм

Понеділок, 29 липня 2013, 14:19
Представники Катехитичної комісії Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ спільно з анімаційною студією АРТ-Відео нещодавно представили черговий мультиплікаційний фільм із серії «Духовне намисто – Крилос». Презентація відбулася 17 липня в Івано-Франківську під час прес-конференції, яка була присвячена проведенню II Всеукраїнської Патріаршої прощі до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої, що в с. Крилос.

У короткому мультиплікаційному фільмі розповідається  історія Княжого Галича -  столиці Королівства Галичини і Володимирії і давній осідок галицьких митрополитів, та його святині.

Додамо, що консультантом під час праці на цим мультфільмом була п. Ганна Жолоб, молодший науковий співробітник Національного заповідника «Давній Галич».

Пригадуємо, що 3-4 серпня 2013 року з нагоди Року Віри та 1025-ліття хрещення Русі відбудеться Всеукраїнська Патріарша проща до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої в с. Крилос за участю Блаженнішого Святослава (Шевчука), Глави УГКЦ.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next