АКТУАЛЬНО

Пісню Софії Хоми «Під покров святий» на «Живому ТБ» щогодини переглядають понад тисячу користувачів інтернету

Субота, 19 лютого 2022, 22:02
Пісню Софії Хоми, яку вона заспівала на завершення молитви «Вервиця єднає», уже переглянули понад 90 тисяч користувачів ютуба і понад 230 тисяч користувачів фейсбука. Молитва на вервиці відбулася 12 лютого з міста Мостиська на Львівщині.

«Ніжна, лагідна пісня, яка торкає до глибини серця. Софія Хома, яка не бачить фізичними очима, але так чітко бачить очима своєї душі, каже нам сьогодні, звертаючись до Богородиці: "У Твоїх очах подолаю страх!". Пресвята Богородице, спаси нас», – читаємо в описі до публікації цієї пісні.

Варто зазначити, що автором слів і музики є о. Руслан Грех, священник УГКЦ зі Львова.

Аналітика показує, що пісню Софії «Під покров святий» у сумі дивилися 1 700 годин, а тривалість самої пісні лише 2 хв. Щодоби кількість переглядів зростає на десятки тисяч.

Запрошуємо вас послухати пісню, яка не залишить вас байдужими. Особливо це рекомендуємо робити у ці дні тривоги і непевності.

zhyve.tv

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next