АКТУАЛЬНО

Розповідь у циклі «Жива парафія» про катехитичну школу в Луцьку

Четвер, 03 липня 2014, 13:32
У пастирському листі до духовенства, монашества і мирян Української Греко-Католицької Церкви «Жива парафія − місце зустрічі з живим Христом» Блаженніший Святослав сказав, що «кожен віруючий має обов’язок щоразу глибше пізнавати правди святої віри протягом усього свого життя».

Щоби прищепити потребу такого пізнання з раннього дитинства, в УГКЦ активно розвивається мережа катехизаційних шкіл. Одна з них діє в Луцьку при монастирі отців Василіян.

Як ми повідомляли, Департамент інформації УГКЦ розпочав цикл відеопрограм «Жива парафія». У ньому висвітлюється кращий досвід парафіяльного життя.

Кожна парафія може поділитися своїм позитивним душпастирським досвідом і кращими практиками із впровадження програми розвитку нашої Церкви у програмі «Жива парафія». Заявки на створення та готові відеосюжети можна надсилати на адресу: [email protected].

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next