АКТУАЛЬНО

Секретар Патріаршого Собору підбив підсумки під час брифінгу

Четвер, 27 серпня 2015, 16:04
Ми вдячні Богові за таку велику кількість делегатів, які взяли участь у VI сесії Патріаршого Собору УГКЦ «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом» в Івано-Франківську. Цей захід відвідали 212 делегатів, 85 волонтерів, 3 хори. На останньому пленарному засіданні ми окреслимо дев’ять різних тем, які стосуватимуться оживлення парафіяльного життя.

Повідомив о. Олег Каськів, секретар Патріаршого Собору УГКЦ «Жива парафія- місце зустрічі з живим Христом», під час брифінгу 27 серпня.

Як зауважив священик, делегати у своїх висловлюваннях були надзвичайно щирими. Не говорили лише про те, що є позитивним, а й зосереджувалися на проблемах. «Кожен із них говорив про те, як би він вирішував наявні проблеми», - додав секретар Собору.

«Хочу зауважити, що секретаріат Патріаршого Собору працював майже півтора року. І тому мені трохи прикро, що це все закінчиться вже сьогодні. Бракуватиме цих чистих і щирих очей наших делегатів від Австралії до Бразилії, які, кожен на свій спосіб, роблять те, щоб УГКЦ у різних обставинах залишалася собою. Дехто з них долав відстань літаком до Івано-Франківська 35 годин. Вдячний іванофранківцям, які доклали всіх зусиль, щоб місто було охайним», - завершив о. Олег Каськів.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next