АКТУАЛЬНО

«Це – акт любові», – Папа Франциск закликав вакцинуватися проти COVID-19

Четвер, 19 серпня 2021, 21:10
Святіший Отець Франциск закликав людей вакцинуватися проти COVID-19, наголосивши, що це дає надію на припинення пандемії.

«Дякуючи Богові та праці багатьох людей, сьогодні ми маємо вакцини, щоб захиститися від COVID-19. Це дає надію на припинення пандемії, але лише за умови, що вакцини будуть доступні для всіх і що ми співпрацюватимемо один з одним», – сказав Папа у спеціальному відеозверненні, поширеному пресслужбою Святого Престолу 18 серпня 2021 року.

Щепитись вакцинами, авторизованими компетентними органами, і допомогти щепитись більшості людей – це акт любові, каже Святіший Отець, любові до себе, рідних і друзів, усіх народів.

На переконання Глави Католицької Церкви, вакцинація – це простий, але глибокий спосіб сприяння спільному благу й турботі один про одного, особливо про найбільш вразливих.

«Я прошу Бога, щоб кожен зумів зробити свій внесок маленькою піщинкою, маленьким жестом любові… Зробіть ці маленькі жести для кращого майбутнього», – закликав Папа Франциск.

Читайте також: «Забезпечити рівний доступ до вакцин і допомогти тим, хто вагається щодо щеплення», – говорять про вакцинацію у Ватикані

Пригадуємо, Папа Франциск і Папа-емерит Бенедикт XVI вакцинувалися ще в лютому 2021 року.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next