АКТУАЛЬНО

У час Великого посту УКУ розпочинає проєкт «Дорогою до себе»

Середа, 17 березня 2021, 11:40
Протягом шести тижнів щонеділі ввечері в УКУ поширюватимуть коротке відео з цікавими людьми з незвичних локацій і з актуальними темами для роздумів.

У першому відео з духівником УКУ о. Ігорем Пецюхом мова йтиме про те, що спільного між прощенням, зламаною рукою та довірою.

«Коли ми хворіємо, то насамперед шукаємо місце, де б нас могли вилікувати. Крім доброї апаратури, фахових спеціалістів, важливою є довіра до того лікаря, до якого звертаємося. Серйозна травма вимагає не одного походу в лікарню, а багатьох, часом болючих перев’язок, неприємних процедур. Але процес пішов, і ми віримо, що він закінчиться одужанням. Подібне є з нашими духовними ранами. Однак часто, приходячи до нашого духовного лікаря Христа, ми ховаємо свою зламану руку, ніби кажучи: «Зі мною все ок, Боже. Нічого такого не сталося». Чому?».

У цьому короткому відео ви дізнаєтеся:

Що таке духовна діагностика?
Як зцілити біль кривди?
Навіщо пробачати собі та іншим?
Чому неділя Всепрощення – це не акт нашої великодушності, а запис на довготривалу терапію?

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://risu.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next