АКТУАЛЬНО

У «Карітас-Київ» розповіли, як займаються з дітьми

Вівторок, 24 грудня 2019, 12:29
Благодійний фонд «Карітас-Київ» опублікував відеоролик, в якому показує, як його працівники працюють з дітьми та молоддю.

У ролику фахівці благодійного фонду розповідають про дитячо-молодіжний простір, який функціонує у межах «Карітас-Київ».

Психолог БФ «Карітас-Київ», арт-терапевт, кандидат педагогічних наук Наталія Сиротич розповідає, що дитячо-молодіжний простір  - це простір внутрішніх глибоких змін кожної дитини.

Діти, які є підопічними благодійного фонду, діляться чого вони навчились у Карітасі: «Зараз я обстоюю свої права, вчуся на своїх помилках, багато спілкуюся з людьми».

У відео показано, як діти за участю педагогів граються у розвивальні ігри, вивчають англійську мову, готують їсти, грають у футбол та інше.

Також у відеоролику зазначають, що «Карітас-Київі» запрошує волонтерів для роботи з дітьми.

Дитячо-молодіжний простір – це один з напрямів діяльності БФ «Карітас-Київ». Робота спрямована на дітей та підлітків з кризових сімей від 6 до 18 років.

Пресслужба БФ «Карітас-Київ»


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next