АКТУАЛЬНО

У шести виховних колоніях репер Artisto заохочував вихованців мріяти

Вівторок, 09 лютого 2016, 11:33
Ростислав Бьоме, псевдо «Artisto», який став популярним у 2013 році після виконання гімну Революції гідності, здійснив всеукраїнський тур «Діти – майбутнє України» у шести виховних колоніях. Головна мета акції – дати підліткам можливість відчути, що вони можуть мріяти по-великому й досягати здійснення мрій.

Тур відбувався за підтримки Асоціації українців штату Вашингтон, United World Organisation, Пенітенціарного душпастирства УГКЦ та за сприяння Державної пенітенціарної служби України.

У супроводі душпастирів Української Греко-Католицької Церкви волонтери побували в Прилуцькій, Ковельській, Дубенській, Кременчуцькій, Курязькій і Мелітопольській виховних колоніях. Розпочиналися зустрічі з молитви і роздумів священиків. Оскільки провідна тема туру стосувалася мрій про велике, отці говорили з вихованцями колонії про те, що в Бога є задум, мрія щодо нашого життя. І ця мрія – щоб ми були щасливі. Та лише з Богом можна досягнути щастя!  

На відео прес-конференція в Харкові:

Artisto розповідав хлопцям про свої дитячі та юнацькі роки, про власні життєві помилки та висновки, які він вчасно зробив завдяки найріднішій людині в житті – своїй мамі. Ділився із підлітками про часи перебування на Євромайдані, про свою підтримку суспільства, небайдужого до долі України. Демонстрував хлопцям відео переломних для держави часів лютого 2014 року. Талановитий виконавець ділився із юнаками власним досвідом роботи над мріями і шляхами їх реалізації. Виконав разом із хлопцями декілька авторських пісень та віршів. У доступній і невимушеній розмові прищеплював юнакам любов до життя, до правди, до миру. Вчив брати на себе відповідальність за власне життя та допомагав усвідомити, що саме підлітки із сформованою громадянською позицією можуть стати головними рушіями змін. Головне – визначитися із пріоритетами та раціонально розподіляти свій час, вірити в себе і зміцнювати мотивацію для реалізації мрій.

Детально про проект за посиланням «Діти – майбутнє України».

«Триває Ювілейний рік Божого милосердя. І одним із найбільш яскравих прикладів волонтерського служіння ув'язненим тепер запам'ятається проект Ростислава Бьоме, метою якого є майбутнє неповнолітніх, що опинилися по той бік суспільства», – зазначив у коментарі о. Костянтин Пантелей, керівник Відділу душпастирства у пенітенціарній системі України Патріаршої курії УГКЦ.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next