АКТУАЛЬНО

У Заздрості провели п’яту благодійну школу англійської мови

Вівторок, 20 серпня 2019, 13:04
З 14 липня по 3 серпня 2019 року в Музейно-меморіальному комплексі ім. патріарха Йосифа Сліпого «Рідна хата» в Заздрості на Тернопільщині пройшла п’ята благодійна літня школа англійської мови.

Як повідомлялось раніше, проєкт, організатором і головним спонсором якого є Релігійне товариство українців-католиків «Свята Софія» США (ТСС А), ініційовано у 2015 році для дітей із родин учасників АТО, переселенців, дітей-сиріт і семінаристів вищих духовних семінарій.

Упродовж трьох тижнів 32 юнаків і дівчат з Івано-Франківської, Київської, Львівської, Тернопільської, Харківської, Донецької, Луганської, Одеської областей та АР Крим вивчали англійську мову на п’яти рівнях: базовому, початковому, середньому, вищому та найвищому. Лекції вели викладачі-волонтери зі США, Канади і студенти, які навчалися у США за програмою FLЕХ: Віра Грабчук, Яніна Ковальчук, Тарас Малюжинський та Ірина Іванкович.

У програмі були багатопланові заняття із граматики, розмовної мови, читання, розуміння зі слуху, майстерності писання, адаптованої літератури.

Живе ТБ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next