АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську вітали Митрополита Володимира (Війтишина) з 55-річчям

Вівторок, 11 листопада 2014, 12:49
9 листопада Митрополит Івано-Франківський УГКЦ Володимир очолив подячну Архиєрейську Літургію з нагоди свого 55-річчя. Із ним співслужили: Єпископ-помічник Йосафат (Мощич), отці-протопресвітери, ректор Івано-Франківської духовної семінарії митр. прот. Олег Каськів та ректор Богословського університету прот. Олександр Левицький, інші священики архиєпархії та Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ. Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ.

«Мужність, терпеливість і відвага – характерні риси нашого духовного батька – Митрополита Володимира…» - привітав архиєрея-ювіляра владика Йосафат.

Зачитали лист-привітання владиці Володимиру від Папського нунція Архиєпископа Томаса Едварда Галліксона: «Щиро бажаю, щоб Господь і надалі допомагав Вам у цій посвяті та дарував усі ласки, необхідні для здійснення повіреної Вам місії. Нехай благодать Господа нашого Ісуса Христа, і любов Бога-Отця, і причастя Святого Духа перебуває з Вами на многії і благії літа!»

Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь також привітав ювіляра: «Ми щиро молимо всемилостивого Господа, щоб за посередництвом Пресвятої Богородиці в чудотворній Зарваницькій іконі, яка для нашого краю є надійною Покровителькою і Заступницею, Він щедро благословив Вас та Вашу архиєпархію і митрополію на многії літа!»

Урядовою телеграмою привітав Митрополита і віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич. На Літургії також молилися і представники обласної та міської влади, вірні, зокрема свідки підпільної УГКЦ, які цього дня прийшли скласти архиєреєві свої слова подяки та привітань.

фоторепортаж

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next