АКТУАЛЬНО

Великодні інтерв'ю Блаженнішого Святослава для телеканалів «Еспресо» та «5 каналу»

Четвер, 20 квітня 2017, 11:16
Напередодні Пасхи Предстоятель УГКЦ дав традиційне інтерв'ю для «5 каналу», а також був гостем програми «Відповіді з Ольгою Лень» телеканалу «Еспресо».

«Ми не маємо права перекладати відповідальність за нашу країну на когось іншого: щоб хтось за мене її розбудовував, щоби хто за мене її захищав... Ми сьогодні як ніколи повинні зрозуміти, що злочинно є втікати від відповідальності... Відповідальність є невідємною частиною свободи і якщо ми хочемо бути свобідними, то маємо бути відповідальними»,  − сказав Блаженніший Святослав у програмі «Відповіді з Ольгою Лень».

Коли ми себе називаємо християнами, це нас до чогось зобов’язує. Коли ми святкуємо Пасху, це не означає, що ми виконуємо якісь зовнішні ритуали. Це є стиль життя, це є особистий кодекс поведінки, тому що віру у Воскреслого Христа потрібно втілювати у свої конкретні вчинки. Про це сказав Глава Української Греко-Католицької Церкви у традиційному пасхальному інтерв’ю «5 каналу».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next