АКТУАЛЬНО

Веселе тріо з Ірпеня

Четвер, 15 листопада 2012, 19:35
Перші учасники інтерактивного конкурсу «Ой, хто, хто Миколая любить» - «Веселе тріо з Ірпеня».

Володя Потеряйко (9 років), Богдан Мамчур (4,5 років) та Іванка Потеряйко (1,5 років) виконують пісню Тараса Чубая «Миколай бородатий».

Як розповіла матір конкурсантів Ганна Потеряйко, Володя та Іванка – рідні брат і сестра, а Богданко – їхній двоюрідний братик. Родини Потеряйків та Мамчурів мешкають у місті Ірпені неподалік Києва та є прихожанами церкви Різдва Пресвятої Богородиці Київської архиєпархії УГКЦ.

Школяр Володя уже навчається музиці і прагне у майбутньому оволодіти грою на гітарі, а молодші артисти допомогли старшому братові створити веселу атмосферу передчуття свята. Всі вони, навіть маленька Іванка, з нетерпінням чекають дарунків від Святого Миколая і сподіваються, що їхній виступ додасть радості усім інтернет-глядачам.

Про конкурс дитячої духовної творчості до дня Святого Миколая читайте тут: ugcc.tv/ua/sv_Mykolaj/

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next